AFECTIUNI NEUROLOGICE

RECUPERAREA ÎN AFECȚIUNI NEUROLOGICE

Recuperarea în cazul afecțiunilor neurologice, precum paralizia cerebrală, leziuni ale măduvei spinării, traumatisme cerebrale, accidente vasculare cerebrale și alte tulburări neurologice, reprezintă un aspect important al îngrijirii medicale pentru pacienții care se confruntă cu aceste condiții. Această recuperare se concentrează pe îmbunătățirea funcționalității și calității vieții prin utilizarea kinetoterapiei, terapiei ocupaționale, fizioterapiei și alte intervenții specializate.

2000+ Pacienți
5.0(100+Recenzii)

IMG_E5191

Evaluarea inițială

Kinetoterapia

Terapia ocupațională

Educarea pacientului

RECUPERAREA ÎN AFECȚIUNI NEUROLOGICE

Iată câteva aspecte cheie ale recuperării în afecțiunile neurologice:

Pentru a dezvolta un plan de recuperare eficient, este esențial să se efectueze o evaluare cuprinzătoare a stării pacientului, a nivelului de funcționalitate și a nevoilor specifice. Pe baza acestor informații, se vor stabili obiectivele specifice pentru tratament.

Kinetoterapia se concentrează pe îmbunătățirea mobilității, coordonării și a forței musculare. Aceasta poate implica exerciții pentru dezvoltarea echilibrului, mersului și realizarea mișcărilor cotidiene. Kinetoterapeutul utilizează tehnici de stimulare neuromotorie și de întărire musculară pentru a ajuta pacientul să-și îmbunătățească controlul asupra corpului său.

Terapia ocupațională se concentrează pe dezvoltarea abilităților necesare pentru a îndeplini activități zilnice, cum ar fi îmbrăcatul, hrănirea și igiena personală. Terapeutul ocupațional poate folosi strategii pentru a ajuta pacienții să-și dezvolte independența și să-și îmbunătățească funcționalitatea în viața de zi cu zi.

10 ani de experiență profesională
IMG_E5053

Despre noi

Lideri in domeniul recuperariii kinetice

Suntem mândri să fim lideri în domeniul recuperării kinetice și să ne dedicăm resursele și cunoștințele noastre pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și vitalitatea. Dacă suferiți de dureri de spate, dureri de articulații, ați avut un accident vascular cerebral sau vă confruntați cu probleme post-traumatice, suntem aici pentru a vă oferi soluțiile de care aveți nevoie.

Obține o consultație Gratuită la un kinetoterapeut

Programează-te la o consultație

Activitatea noastră principală este orientată pe patru departamente principale:

IMG_E5302