PROFILAXIE ȘI ÎNTREȚINERE

RECUPERAREA PROFILACTICĂ

Profilaxia sau recuperarea profilactica se referă la utilizarea exercițiilor fizice și a mișcării pentru prevenirea sau reducerea riscului de apariție a anumitor afecțiuni sau pentru menținerea stării de sănătate generală. Kinetoterapia poate fi o componentă importantă a unui program de prevenție, ajutând la menținerea mobilității, echilibrului și forței musculare, precum și la corectarea obiceiurilor posturale sau a altor aspecte care pot contribui la dezvoltarea problemelor de sănătate.

În cadrul ședințelor de kinetoterapie, pacienții pot primi educație și consiliere cu privire la modul în care să își îngrijească corpul în viața de zi cu zi, inclusiv despre importanța mișcării regulate și a exercițiilor fizice.

De asemenea prin kinetoterapie și exerciții special adaptate se  efectuiază refacerea corpului femeilor după  sarcină. Un proces care implică întărirea mușchilor abdominali și reducerea spațiului dintre mușchii drepti abdominali. 

Diastază recti apare atunci când mușchii drepti abdominali se separă din cauza întinderii și slăbirii țesuturilor dintre ei, iar prin exerciții specializate se poate face refacerea și fortifierea organismului.

Este important să consulți un profesionist în domeniul sănătății, cum ar fi un fizioterapeut sau un specialist în kinetoterapie, pentru a primi sfaturi personalizate și pentru a te asigura că exercițiile pe care le faci sunt potrivite stării tale de sănătate și nivelului tău de recuperare. 

10 ani de experiență profesională
IMG_E5053

Despre noi

Lideri in domeniul recuperariii kinetice

Suntem mândri să fim lideri în domeniul recuperării kinetice și să ne dedicăm resursele și cunoștințele noastre pentru a vă ajuta să vă recăpătați sănătatea și vitalitatea. Dacă suferiți de dureri de spate, dureri de articulații, ați avut un accident vascular cerebral sau vă confruntați cu probleme post-traumatice, suntem aici pentru a vă oferi soluțiile de care aveți nevoie.

Obține o consultație Gratuită la un kinetoterapeut

Programează-te la o consultație

Activitatea noastră principală este orientată pe patru departamente principale:

IMG_E5302