RECUPERARE COPII

RECUPERARE COPII

Recuperarea pentru copii este o abordare terapeutică specializată care are ca scop ajutarea copiilor să-și dezvolte și să-și recâștige funcționalitatea și independența fizică în urma unor leziuni, afecțiuni medicale sau intervenții chirurgicale. Recuperarea pentru copii implică utilizarea unui set de tehnici și exerciții adaptate vârstei și nevoilor fiecărui copil.

2000+ Pacienți
5.0(100+Recenzii)

IMG_E5256

Dezvoltarea motorie normală

Reabilitarea postoperatorie

Tratarea afecțiunilor neurologice

Tratarea afecțiunilor ortopedice

Stimularea cognitivă și socială

Recuperarea pentru copii

Obiectivele principale includ:

Pentru copiii cu dezvoltare întârziată sau afectată, terapia de recuperare poate ajuta la dezvoltarea abilităților motorii, cum ar fi mersul, echilibrul, coordonarea și folosirea corectă a membrelor.

Copiii care au suferit intervenții chirurgicale pot beneficia de recuperare pentru a-și recâștiga mobilitatea și funcționalitatea.

 Copiii cu afecțiuni neurologice cum ar fi paralizii cerebrale, sindromul Down sau alte tulburări pot beneficia de terapie pentru a îmbunătăți mobilitatea și a încuraja dezvoltarea neurologică.

Copiii cu probleme ale sistemului musculo-scheletic, cum ar fi scolioza, luxațiile articulațiilor sau fracturile, pot beneficia de terapie pentru a-și recâștiga forța și mobilitatea.

10 ani de experiență profesională
IMG_E5053

Despre noi

Lideri in domeniul recuperariii kinetice

Pentru copiii care au nevoie de terapie, recuperarea poate include activități care îmbunătățesc atât abilitățile motorii, cât și cele cognitive și sociale.

Obține o consultație Gratuită la un kinetoterapeut

Programează-te la o consultație

Activitatea noastră principală este orientată pe patru departamente principale:

IMG_E5302